Copiii din centrul rezidențial subordonat DGASPC, internați la Spitalul Târgu-Cărbunești au fost externați

single 30/06/2020 | 0 Comentarii

Toți cei 8 copii din centrul rezidențial subordonat Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj, care au fost internați la Spitalul suport COVID-19 din Târgu-Cărbunești, la sfârșitul lunii mai, au fost declarați vindecați și externați, revenind în centru. De asemenea, au fost externate  și angajatele centrului rezidențial.

În continuare, se impune menținerea vigilenței în toate centrele subordonate DGASPC Gorj, prin purtarea permanent de către angajați a măștilor chirurgicale și folosirea tuturor materialelor de protecție (mănuși, halate, viziere, soluții dezinfectante).  În plus, este obligatoriu să se mențină termometrizarea zilnică, și ori de câte ori este nevoie, a beneficiarilor (copii și adulți), precum și a angajaților care își desfășoară activitatea în aceste centre. Declarația pe proprie răspundere, la intrarea în tură a angajaților, prin care specifică faptul că nu au simptome ale infectării cu noul coronavirus, precum și că nu au intrat în contact cu o persoană infectată, se menține.

Articolul Copiii din centrul rezidențial subordonat DGASPC, internați la Spitalul Târgu-Cărbunești au fost externați apare prima dată în Impact in Gorj.

Vezi articol pe Impact in Gorj

Tags: , , , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki