Corpul de Control al Ministerului Sănătații la DSP Gorj. Carmen Ivanov, demisă în timpul videoconferinței cu Ministrul Sănătății

single 02/03/2020 | 0 Comentarii

Autoritățile gorjene nu au gestionat corect situația în ceea ce privește virusul COVID 19. O spune ministrul Sănătății care a și luat primele decizii în acest sens. Directorul DSP Gorj  a fost demis, acuzațiile aduse fiind extrem de grave.

Victor Costache, ministrul Sănătății a decis demiterea directorului Direcției de Sănătate Publică Gorj, Ivanov Carmen în cadrul videoconferinței organizate cu reprezentanții direcțiilor de sănătate publică din teritoiu. “Directorul DSP Gorj nu a respectat procedurile și legislația în vigoare privind instituirea măsurii de carantină a persoanelor în situația de urgență de sănătate publică internațională determinată de infectarea cu COVID-19 și nu a instituit măsurile corespunzătoare în vederea prevenirii și limitării efectelor epidemiei. De asemenea, directorul DSP Gorj nu a utilizat spațiile de carantină identificate la nivelul județului și a transmis raportări inexacte privind situația din primul județ în care a fost identificat un caz de COVID -19”, s-a transmis prin intermediul unui comunicat de presă.

Tot în spațiul public au apărut informații conform cărora în Gorj testele se făceau pe „pile”, mai mulți oameni importanți dn oraș fiind testați în detrimentrul persoanelor care au intrat în contact direct cu cetățeanul diagnosticat cu coronavirus. Ministerul Sănătații a trimis Corpul de Control la Gorj pentru a analiza situația reală din teritoriu și a numit un nou director în cadrul instituției.

Articolul Corpul de Control al Ministerului Sănătații la DSP Gorj. Carmen Ivanov, demisă în timpul videoconferinței cu Ministrul Sănătății apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki