Crede că PSD ar suferi un eșec URIAȘ cu Marcel Romanescu CANDIDAT. Aurel Popescu: Bat în lemn!

single 27/06/2019 | 0 Comentarii
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Aurel Popescu crede că Partidul Social-Democrat ar suferi un eșec URIAȘ dacă l-ar susține pe Marcel Romanescu la Primăria Târgu-Jiu, în 2020. La Interviurile Infinit FM, viceprimarul social-democrat al municipiului a declarat că nici nu-și poate imagina varianta în care ar putea fi nevoit să le spună colegilor din cadrul PSD Târgu-Jiu că Romanescu va fi candidatul. Mihai Weber, pe de altă parte, anunță că unicul său interes este câștigarea Primăriei Târgu-Jiu și, prin urmare, va lua deciziile care se impun chiar dacă o să-i doară pe unii.

Liderul PSD Târgu-Jiu, Aurel Popescu, nici nu concepe că Marcel Romanescu ar putea fi candidatul partidului său, în 2020. Precizările au venit în contextul în care șeful județean al social-democraților, Mihai Weber, a afirmat că  nu exclude nicio variantă pentru localele de anul viitor.

Aurel Popescu este convins că PSD ar înregistra un eșec uriaș, în 2020, cu Marcel Romanescu candidat. Liderul de la municipiu nu are nimic împotriva aducerii unei ”locomotive” din afara partidului, câtă vreme este acceptată de organizația municipală.

Popescu a lăsat impresia că ar fi interesat de o nouă candidatură la Târgu-Jiu, în ciuda eșecului suferit la parțialele din 2017. Atrage atenția, însă, că importantă este echipa care se va prezenta în fața electoratului.

Mihai Weber, președintele PSD Gorj, spune, însă, că obiectivul său este câștigarea Primăriei Târgu-Jiu în 2020, iar pentru atingerea lui va lua măsuri care este posibil să doară.

Pantelimon Manta este de părere că Aurel Popescu își dorește să fie candidatul PSD la Primăria Târgu-Jiu, de aceea nu agreează varianta Marcel Romanescu.

Cât despre declarația viceprimarului Târgu-Jiului că PSD ar suferi un eșec uriaș cu Romanescu candidat, Manta o consideră exagerată, argumentând că orice primar în funcție pleacă cu prima șansă, cu un minimum de 30 de procente.


Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online

Tags: , , , , , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki