Criminalul care și-a ucis concubina în chinuri groaznice, condamnat la 30 de ani de închisoare

single 14/02/2018 | 0 Comentarii

Ion Jianu, bărbatul de 52 de ani, din Motru, care şi-a ucis concubina într-un mod îngrozitor a fost condamnat, ieri, de Tribunalul Gorj. Acesta a primit o pedeapsă de 30 de ani de închisoare. În plus, criminalul a fost obligat să plătească urmașilor victimei despăgubiri morale și civile de 94.000 de lei. „Condamnă inculpatul la 30 de ani de închisoare pedeapsă principală. (…) Menţine măsura arestării preventive. Deduce din pedeapsă timpul reţinerii şi arestului preventiv începând cu data de 31.07.2017, la zi. Admite acţiunea civilă formulată în cauză de părţile civile I. N. I. şi I. I. A.. Obligă inculpatul la plata sumei de 50.000 de lei daune morale către partea civilă I. N. I., 44.000 lei daune morale către partea civilă I. I. A. şi suma de 2.968,65 lei reprezentând despăgubiri civile către partea civilă I. I. A.”, a hotărât instanța de judecată. Hotărârea nu este definitivă.

Vecinii nu au sesizat autoritățile

Toată România a fost oripilată de crima petrecută în vara anului trecut într-un apartament din Motru. Ecaterina Simona Iliescu, de 34 de ani, a fost torturată timp de trei ore până când şi-a dat sfârşitul. Bărbatul era bolnav de gelozie și o acuză mereu pe femeie că-l înşeală, o obsesie pe care acesta a manifestat-o şi faţă de primele două soţii ale acestuia. Din acest motiv, femeia era bătută frecvent, dar fiecare dată se împăca cu agresorul. Acesta a fost și motivul pentru care vecinii nu au intervenit, deși au auzit țipete și zgomote.

Ion Jianu a început să se certe cu soția sa după ce consumase alcool. Procurorul de caz arată că Ion Jianu a lovit-o cu o scândură plină cu cuie în lungime de un metru şi jumătate. „În jurul orei 1:00, după ce a consumat coniac şi bere, inculpatul a început s-o agreseze pe victimă în diferite moduri. Iniţial, acesta a lovit-o cu palmele şi pumnii, apoi cu o scândură care avea cuie bătute în ea, cu dimensiunile de 1,5 metri lungime şi 5 centimetri lăţime, şi a izbit-o în repetate rânduri cu capul de perete“, se arată în referatul de arestare preventivă întocmit de procurorul de caz.

I-a tăiat urechea cu un ciob

Mai mult decât atât, criminalul i-a tăiat urechea femeii cu un ciob, atunci când ea încă mai era în viață. „Când victima era încă în viaţă, inculpatul i-a tuns părul cu un cuţit şi i-a secţionat complet urechea dreaptă cu un obiect tăietor, cel mai probabil un fragment mai mare de sticlă obţinut prin spargerea unui pahar cu pereţii groşi, aflat pe masa din dormitor. Urechea detaşată de corp a fostă găsită în vasul de WC, printre resturi de ţigări, aşchii de lemn şi fire de păr, inculpatul recunoscând că el a aruncat-o acolo. Tot în vasul de WC a fost găsit un fragment de ţesut de aproximativ 1-2 cm, cu margini neregulate, provenind din zona urechii secţionate“, se mai arată în rechizitoriu.

Post-ul Criminalul care și-a ucis concubina în chinuri groaznice, condamnat la 30 de ani de închisoare apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki