Cristian Toader Pasti, posibil candidat PSD la Primăria Târgu Jiu?

single 13/02/2019 | 0 Comentarii


Încă un nume de la PSD vehiculat pentru o candidatură la Primăria Târgu-Jiu, în 2020, cel al lui Cristian Toader Pasti. Fostul primar din Târgu-Cărbunești susține, însă, că n-a purtat nicio discuție cu șefii partidului. Pasti zice că mai degrabă îl bate gândul să iasă din politică și să-și crească nepoții, decât să candideze. Aurel Popescu, liderul PSD de la municipiu, afirmă, însă, că Pasti ESTE o variantă de candidat pentru 2020.

Cristian Toader Pasti susține că n-a purtat nicio discuție cu șefii PSD Gorj, privind o candidatură la Primăria Târgu-Jiu, în 2020.

Pasti știe ce fel de candidat ar trebui să propună PSD, în 2020, la Târgu-Jiu: necorupt, imparțial, cu o cultură generală solidă.

Aurel Popescu, liderul PSD Târgu-Jiu, spune că Toader Pasti poate fi o variantă pentru primărie, în 2020. Deocamdată, în organizație nu s-a discutat nici despre primar, nici despre consilierii din următorul mandat.

Primarul liberal Marcel Romanescu nu este surprins că este vehiculat numele lui Cristian Toader Pasti. Edilul îi ironizează pe social-democrați pentru că n-au făcut publice rezultatele sondajului de opinie realizat, recent, de Universitatea ”Constantin Brâncuși” în Târgu-Jiu.

Vezi articol pe Gorj Exclusiv

Tags: , , , , , ,

Sursa media: Gorj Exclusiv

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki