Dan Ilie Morega: ”Când o zbura porcul, va fi Cupă ministru!”

single 13/09/2019 | 0 Comentarii


”Când o zbura porcul, va fi Cupă ministru!” reacționează Dan Ilie Morega, după ce Viorica Dăncilă l-a propus pe fostul deputat de Gorj ministru al Energiei. Alin Văcaru îl numește pe Ion Cupă ”oportunist” pentru că ”i se dă funcție ca să nu treacă în partea cealaltă”, adică a opozanților guvernului. Întrebat despre nominalizarea lui Cupă pentru postul de ministru al Energiei, Mihai Weber, liderul PSD Gorj, a declarat, joi, că a fost consultat dar că propunerea vine din partea ALDE.

Miercuri, premierul Viorica Dăncilă a anunțat o remaniere a Guvernului și a trimis la Cotroceni propuneri de miniștri, inclusiv de la ALDE, chiar dacă formațiunea a ieșit oficial de la guvernare. Astfel, Dăncilă a anunțat revenirea Grațielei Gavrilescu la Ministerul Mediului și propunerile: Ion Cupă, pentru Ministerul Energiei și Ștefan Băișanu, pentru Relația cu Parlamentul.

Liderii Pro România sunt supărați din cauza disidenților ALDE. Secretarul general Alin Văcaru îi acuză că sunt oportuniști. Văcaru crede că, dacă va ajunge ministru, Ion Cupă nu va face nimic în plus față de predecesorii săi, pentru Complexul Energetic Oltenia.

Mihai Weber a fost consultat de premier privind nominalizarea lui Ion Cupă pentru Ministerul Energiei. Liderul PSD Gorj zice că propunerile au fost făcute de ALDE. Weber crede că va avea dialog cu Ion Cupă, în condițiile în care Iohannis îl va accepta și-l va numi ministru.

Dan Ilie Morega îi preda, în 2012, ștafeta deputăției lui Ion Cupă, pe Colegiul nr. 1 din Gorj. În ultima vreme, l-a tot criticat pentru intervențiile la Complexul Energetic Oltenia. Nu crede că Iohannis îl va numi ministru pe liderul ALDE Dolj.

Vezi articol pe Gorj Exclusiv

Tags: , , , , , ,

Sursa media: Gorj Exclusiv

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki