Deputatul Mihai Weber, preşedintele executiv al PSD Gorj, nici nu concepe să nu devină şeful partidului cât mai curând

single 10/01/2019 | 0 Comentarii

Astăzi este programată prima ședință a Biroului Permanent al PSD Gorj din 2019. Se va discuta pe tema organizării de noi alegeri și se vor stabili procedurile privind desemnarea delegaţilor la Conferinţa judeţeană. Preşedintele executiv al PSD Gorj, Mihai Weber, a reiterat faptul că alegerile vor avea loc în perioada imediat următoare, în acest sens existând şi o promisiune din partea preşedintelui PSD Gorj, Florin Cârciumaru.

Vox 1 Mihai Weber

Mihai Weber a dat din nou astăzi asigurări că vor fi organizate alegeri și în organizaţii PSD din alte judeţe. Parlamentarul a respins informaţiile vehiculate în spaţiul public la nivel local în ultima perioadă, potrivit cărora Florin Cârciumaru va rămâne în continuare preşedinte al PSD Gorj.

Vox 2 Mihai Weber

Preşedintele executiv al PSD Gorj a declarat că este posibil ca alegerile interne în partid să fie organizate la finalul acestei luni. Condiţia este ca adunările generale privind desemnarea delegaţilor să aibă loc şi să nu se mai piardă timp în momentul în care va fi stabilită oficial data scrutinului. Organizaţia Centrală a PSD urmează să anunţe dacă vor avea loc alegeri în anumite filiale din ţară, între care şi în Gorj.

Vox 3 Mihai Weber

Vezi articol pe Radio Omega

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Sursa media: Radio Omega

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki