Deputatul Vâlceanu pune paie pe focul de la Aparegio. ”Au mințit asociația de proprietari”

single 18/01/2018 | 0 Comentarii
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Marcel Romanescu i-a transmis, din nou, joi, șefului societății Aparegio, Traian Pătrășcoiu, să-l scoată afară din casieria transformată în apartament, din zona CAM, pe consilierul său personal, Ion Iliescu.

Cazul a fost dezvăluit de presa locală. Locația în care cetățenii ar fi trebuit să-și plătească facturi, era folosită, gratuit, de consilierul directorului general, pe post de casă de locuit.

“Am discutat cu Alexandru  Zaharia. Ori folosesc spațiul pentru casierie, ori îl returnează către Edilitara”, a declarat primarul Târgu-Jiului. Și poliția a deschis o anchetă.

Într-o conferință de presă, Dan Vâlceanu, liderul PNL Gorj, l-a acuzat pe șeful Aparegio, Traian Pătrășcoiu, că ar fi mințit asociația de proprietari că-n spațiul din zona CAM nu locuiește nimeni. În plus, deputatul a declarat că  lucrările de amenajare a casieriei și de transformare a ei în apartament ar fi fost făcute de o firmă a viceprimarului Aurel Popescu.

Dan Vâlceanu a contestat și modul în care a fost constituit noul Consiliu de Administrație al Aparegio, format din: Traian Pătrășcoiu, Radu Angheloiu, Eugen Corcoață, Simona Râiosu, Liviu Câlniceanu, Alexandru Zaharia și Maria Spiroiu. Deputatul liberal acuză că legea n-a fost respectată și că trei dintre membri sunt incompatibili.


Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online

Tags: , , , , , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki