Deputatul Vâlceanu taxează indiferența șefilor CEO. ”E grevă japoneză, nici măcar nu i-a interesat”

single 25/10/2018 | 0 Comentarii
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Deputatul Vâlceanu a taxat, joi, într-o conferință de presă indiferența șefilor CE Oltenia în ceea ce privește greva japoneză care are loc în cadrul companiei.

Potrivit liderului sindical care a inițiat protestul, Nicu Bunoaica, la această oră, circa 1000 de mineri ar purta banderole albe.

Președintele PNL Gorj s-a arătat revoltat de faptul că, în timp ce oamenii sunt în grevă, șefii CEO se laudă, prin comunicate de presă, că au realizat stocurile de cărbune pentru iarnă.

Dan Vâlceanu a anunțat că este de acord cu propunerea liderul sindical de la Cariera Lupoaia, Nicu Bunoaica, de a participa, săptămâna viitoare, la o întâlnire despre reducerea vârstei de pensionare a minerilor.

Vâlceanu îl acuză c-a instituit cenzura pe șeful EMC Motru, Mihai Dafinoiu, care le-a interzis minerilor să mai fotografieze sau să filmeze prin cariere și să facă publice imaginile.

Deputatul PNL a criticat și anunțul secretarului de stat Doru Vișan, că va fi deschisă linie de credit pentru achiziționarea certificatelor de CO2. Vâlceanu zice că asta nu înseamnă sprijin de la guvern ci un împrumut care trebuie restituit.


Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online

Tags: , , , , , , , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki