Destinul cumplit al unei asistente medicale de la UPU care a salvat multe vieți

single 12/04/2019 | 0 Comentarii

A salvat multe vieți, iar acum are nevoie de ajutor pentru a fi salvată. Este vorba de o asistentă medicală de la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, care a fost diagnosticată cu o afecțiune cumplită: tumoră malignă pleurală – mezoteliom pleural epiteloid.

Prietenii au făcut un apel pe Facebook pentru a o ajuta să strângă suma de bani necesară tratamentului

„Împreună pentru Maria”

Dupa ce și-a dedicat 15 ani din viață îngrijind pacienții, Maria Păunescu, asistentă în vârstă de 36 de ani angajată în serviciul UPU la Spitalul Județean Târgu Jiu și mamă a unei fetițe minunate de 8 ani, a primit un diagnostic dezarmant: tumoră malignă pleurală – mezoteliom pleural epiteloid. Familia ei are nevoie de sprijin financiar urgent pentru tratament constând într-o intervenție chirurgicală radicală și radioterapie la o Clinică specializată în asemenea patologie din Viena.

Fiecare putem contribui printr-o donație pentru a-i putea salva viața, pentru ca ea să poată contribui la salvarea altor pacienți în serviciul de urgență.

Fiecare donație sau share îi poate salva viața.

Donațiile se pot face in conturile:

LEI: IBAN: RO86INGB0000999909055574

EURO: IBAN: RO48INGB0000999909055579

Cod SWIFT: INGBROBU“, se arată în postarea de pe Facebook.

Articolul Destinul cumplit al unei asistente medicale de la UPU care a salvat multe vieți apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki