Din nou scandal pe Parcarea Rodna! ”La un leu cât plătește cetățeanul, jumătate ajunge la firma PNL-ului!”

single 29/01/2019 | 0 Comentarii
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Din nou scandal pe administrarea Parcării Rodna, în ședința Consiliului Local Târgu-Jiu de luni după-amiază. ”La un leu cât plătește cetățeanul, jumătate ajunge la firma PNL-ului” au strigat social-democrații.

Aurel Popescu a acuzat că situația este dezastruoasă, după prima lună de administrare a parcării de către municipalitate. Viceprimarul a declarat că, din profitul cu care s-a lăudat primarul Marcel Romanescu, n-au fost scăzute cheltuielile cu personalul, deszăpezirea și curățenia parcării.

Popescu a calculat pierderile, produse după preluarea Parcării Rodna în administrare de către Primăria Târgu-Jiu, la 300 de milioane de lei vechi. Primarul Marcel Romanescu i-a reproșat viceprimarului PSD că are un singur scop, o nouă concesionare a parcării.

La final, consilierii PSD au strigat că jumătate din banii încasați la Rodna ajung la firme liberale. Presa locală a relatat că societatea consilierului județean PNL, Gheorghe Orzan, a livrat sistemul de taxare al parcării, achiziție de 60.000 de lei.


Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online

Tags: , , , , , , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki