DJ PROJECT feat. Andia – Retrograd

single 11/09/2019 | 0 Comentarii

DJ Project a lansat o nouă piesă intitulată „Retrograd”, care inaugurează o nouă solistă a proiectului muzical: Andia.

„Retrograd” este o piesă melancolică şi visătoare, în care Andia cântă despre acel moment când trebuie să îl eliberezi pe cel drag, încât să îşi găsească fericirea în altă parte. Andia are o voce amplă şi plină de trăiri, pusă în valoare peste o percuţie minimalistă şi o chitară acustică.

Artista apare într-o haină de blană, îmbrăţişându-se singură în faţa unui ecran iluminat palid. Apar trecător în clip şi membrii DJ Project, Gino Manzotti (Handke Giuseppe) şi DJ Maxx (Ovidiu Florea). Filmările acestui clip au fost solicitante, fiind nevoie de 12 ore de înregistrări video până la obţinerea cadrelor perfecte.

”Nu am mai făcut asta niciodată, a fost extrem de greu, dar a meritat. Am avut o echipă fresh, profesionistă, care a reușit să creeze un clip de imagine impecabil. Totul se potrivește cu energia piesei. A fost obositor și plăcut în același timp. Dacă mă gândesc mai bine, aș putea să spun că acesta este cel mai solicitant clip din toată cariera mea – dar și videoclipul arată pe măsură” a transmis grupul.

Alex Pelin, compozitorul acestui single explica mesajul puternic al piesei astfel: „Retrograd” este despre alegerile pe care le facem în viață. Alegeri privite din cealaltă parte a relației, a celui care rămâne în urma ta. A celui care te-a înțeles și te-a așteptat până în ultimul moment încercând, chiar călcând pe propriul orgoliu, să te facă să vezi realitatea umbrită de pasiunea unei idile care arde doar prin noutate! Retrograd este despre mersul înapoi, despre regres și despre ultima licărire a speranței”.

Andia este un membru nou al DJ Project, o prezenţă proaspătă în peisajul muzical românesc, cu o voce plină de emoţie. Tânăra de 22 de ani este născută în Roman, judeţul Neamţ şi a absolvit Facultatea de Economie. Prima experienţă muzicală a avut-o la doar 11 ani în cadrul unui festival local. A fost aleasă pentru colaborare după 6 luni de căutări.

Vezi articol pe Radio Infinit

Tags: , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki