Doi angajați de la Transloc, dați pe mâna procurorilor. Cereau bani de la călători

single 14/02/2018 | 0 Comentarii

Un controlor și un șofer din cadrul societății de transport în comun din Târgu Jiu, Transloc S.A., au fost prinși în timp ce primeau bani de la călători. Cei doi angajați ai Transloc își desfășurau activitatea pe ruta 9 Mai – Polata. Cei doi au fost chiar filmați de un călător în timp ce primeau contravaloarea unei călătorii, suma de 2 lei, dar fără să elibereze bilet. De altfel, șoferii nu au dreptul de comercializa bilete de călătorie, care se vând prin intermediul automatelor din stațiile de transport în comun sau de la magazinele partenere.

Banii luați de la călători erau băgați în buzunar

În urma unor sesizări, la nivelul conducerii TRANSLOC s-a constituit o comisie de verificare din care au făcut parte reprezentanți ai societății de transport în comun, dar și au Primăriei Târgu Jiu. „A fost un control, iar comisia a constatat că șoferul și controlorul primeau de la călători contravaloarea călătoriei, dar fără să le elibereze bilete. Încasau împreună banii. Încasau câte doi lei de la fiecare călător, dar nu emiteau bilete“, a spus Vasile Căilean, directorul Transloc.
Cei doi angajați vor rămâne fără serviciu și se vor alege cu dosare penale.

Cei doi angajați ai Transloc vor rămâne fără serviciu. „Cu privire la incidentul ce a avut loc astăzi, 14 februarie, într-un mijloc de transport în comun, reprezentanții Transloc SA au transmis Primăriei Municipiului Târgu Jiu că vor lua măsurile prevăzute de lege în astfel de cazuri: celor doi angajați le va fi desfăcut contractul de muncă“, se arată într-un comunicat al Primăriei Târgu Jiu.

În plus, cei doi salariați se vor alege cu plângeri penale pentru comiterea infracțiunii de delapidare. Vasile Căilean a anunțat că acțiunile de acest fel vor continua pentru a depista dacă și alți angajați au încălcat legea. Dacă acest lucru se întâmplă, autoritățile dau asigurări că vor fi impuse cele mai aspre măsuri permise de lege.

Post-ul Doi angajați de la Transloc, dați pe mâna procurorilor. Cereau bani de la călători apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki