Două fete de 14 ani date dispărute. Minorele au plecat împreună la școală

single 22/11/2019 | 0 Comentarii

Poliţiştii din Baia de Fier au fost sesizați de o femeie, de 33 de ani, din comuna Baia de Fier, cu privire la faptul că fiica sa, Zoltan Andreea Elena, de 14 ani, a plecat de la domiciliul său din localitate, cu o zi în urmă și până la momentul sesizării nu a mai revenit.

La aceeași dată, la sediul poliției s-a prezentat și o femeie, de 49 de ani, din aceeași localitate, care a sesizat faptul că nepoata sa, Cazacu Maria Alexandra, de 14 ani,  a plecat de la domiciliu și până nu a mai revenit.

Din primele verificări efectuate de polițiști a rezultat faptul că prima tânără ar fi plecat în mod voluntar de la domiciliu, spunând că merge la acasă la cea de-a doua minoră, unde a rămas până în dimineața zilei de 20 noiembrie a.c., când, în jurul orelor 08:00, cele două s-au deplasat cu microbuzul școlar la unitatea de învățământ ale cărei cursuri le urmează.

Minora Zoltan Andreea Elena are următoarele semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate aproximativă 50 kg, păr șaten lung, ochi căprui, față rotundă, ten închis.

Minora Cazacu Maria Alexandra are următoarele semnalmente: înălțime 1,70 m, greutate aproximativă 50 kg, păr șaten lung, ochi căprui, față prelungă, ten închis.

Cei care pot oferi detalii care să ducă la identificarea celor două minore sunt rugați să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Articolul Două fete de 14 ani date dispărute. Minorele au plecat împreună la școală apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki