Drumarii curăță zăpada de pe poduri și din stațiunea Rânca

single 20/12/2018 | 0 Comentarii

Secția de Drumuri Naţionale Târgu Jiu a început să elimine complet zăpada de pe podurile amplasate pe DN 67 și DN 67D. Echipe cu utilaje se află și în stațiunea Rânca pentru a încărca zăpada de pe străzile laterale, dar și pentru a amenaja locuri de parcare. Mii de turiști sunt așteptați în stațiune de Crăciun și de Anul Nou.

Potrivit cabanierilor, în jur de 6.000 – 7.000 de persoane vor fi prezente în fiecare zi de sărbători la Rânca. În acelaşi timp, Constantin Pănescu, preşedintele Asociaţiei Concesionarilor din Rânca, trage un semnal de alarmă şi cere implicarea autorităţilor judeţene pentru ca în acest sezon de iarnă să nu mai fie probleme cu alimentarea cu apă în staţiunea Rânca.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ‘https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.2’; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Continuă acțiunea de îndepărtate a zăpezii din stațiunea Rânca, de pe marginea drumului național. S-a luat această decizie având în vedere cantitatea mare de zăpadă căzută în ultimele zile, iar în cazul altor ninsori nu mai era loc unde să împingem zăpada și se risca blocarea drumului. Un alt motiv este acela că în următoarele zile se așteaptă un aflux mare de turiști și trebuie asigurate locuri de parcare pentru a nu se bloca drumul național.

Publicată de Secția Drumuri Naționale Târgu Jiu pe Joi, 20 decembrie 2018

 

Vezi articol pe Acces TV

Tags: , , , , ,

Sursa media: TV Acces

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki