Duetul anului! Trubadurii Gabriel Cotabiță și Cătălin Crișan se pregătesc să cânte împreună

single 23/09/2019 | 0 Comentarii

Cătălin Crișan, 51 de ani și Gabriel Cotabiță, 63 de ani, își unesc vocile și farmecele personale în speranța că admiratorii lor vor aprecia duetul- prima colaborare în cele peste trei decenii de când se cunosc!

Cei doi finaliști ai Festivalului de Muzică Ușoară de la Mamaia – Cătălin Crișan a luat premiul I în 1987, cu “Vorbește marea”, iar un an mai târziu, Gabriel Cotabiță a obținut același trofeu cu piesa “Dă-mi o șansă” – și-au propus să învie muzică românească de dragoste printr-un duet.

“Sper să vă placă. Este o melodie de-a mea, tot eu semnez și versurile și nu pot decât să-i mulțumesc lui Gabi că a acceptat ideea și începutul acestei bune colaborări” a declarat Cătălin Crișan despre această colaborare.

În carierele lor, Cătălin Crișan și Gabriel Cotabiță, amândoi apreciați soliști de muzică ușoară, s-au întâlnit pe zeci de afișe, în nenumărate emisiuni și pe diverse scene, însă niciodată nu au cântat împreună. Până acum.

“Mănușa” a fost aruncată de Cătălin Crișan, care a interpretat o melodie din repertoriul prietenului său, în 2015, în cadrul spectacolului organizat de breasla muzicală pentru Gabi Cotabiță, care suferise un stop cardio-respirator și se afla în stare foarte gravă în spital. Atunci, cântăreții s-au coalizat ca să strângă banii necesari recuperării sale.

Vezi articol pe Radio Infinit

Tags: , , , , , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki