Eduard Lădaru amenință cu comisie de anchetă și sesizarea procuraturii

single 02/10/2019 | 0 Comentarii


Eduard Lădaru amenință cu comisie de anchetă și sesizarea procuraturii, după prăbușirea podului de la Artego. Consilierul ALDE îl acuză pe primarul Marcel Romanescu că ”a băgat la sertar” expertiza realizată în 2017 și făcută publică, marți seară, la un post local de televiziune. De partea cealaltă, susținătorii edilului liberal al Târgu-Jiului spun că Lădaru este în campanie electorală și execută ordinele PSD.

Eduard Lădaru vrea comisie de anchetă, după prăbușirea podului de la Artego. Îl acuză pe primarul Marcel Romanescu că ”aplică o politică criminală la adresa locuitorilor municipiului Târgu-Jiu”. Lădaru are în plan și sesizarea procuraturii, întrucât vede neglijență în serviciu în chestiunea pasarelei prăbușite.

Consilierul local Ion Săvoiu afirmă că Eduard Lădaru este folosit de viceprimarul PSD Aurel Popescu. ”Ceea ce vrea să facă acum este un joc politic. Aurel Popescu și-a creat o dublă conducere în Primăria Târgu-Jiu” acuză Săvoiu.

Primarul Marcel Romanescu spune că oricare dintre consilierii locali putea veni, la dezbaterea proiectului de buget, cu propunerea de reabilitare a podului de la Artego. Cât despre faptul că expertiza tehnică a fost plătită în mandatul său, Romanescu zice că nu este el persoana care gestionează documente în Primăria Târgu-Jiu.

Vezi articol pe Gorj Exclusiv

Tags: , , , , , ,

Sursa media: Gorj Exclusiv

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki