Eliberarea biletelor de tratament balnear pentru pensionari a fost suspendată

single 17/03/2020 | 0 Comentarii

Conducerea Casei Județene de Pensii Gorj a luat hotărârea de suspendare privind eliberarea biletelor de tratament balnear. „Vă comunicăm faptul că activitatea de eliberare a biletelor de tratament balnear este suspendată pe perioada stării de urgență. Data reluării activității de acordare a biletelor va fi comunicată ulterior. Biletele care au fost eliberate vor fi anulate, inclusiv în aplicația SPA, urmând ca beneficiarii să solicite restituirea integrală a contribuției“, se arată într-un comunicat de presă al Casei Județene de Pensii Gorj.

Pensionarii pot depune din nou solicitări

Pensionarii vor putea beneficia de bilete, dacă vor depune o nouă cerere, prin email sau poștă. „Beneficiarii biletelor anulate vor putea beneficia de un nou bilet de tratament în anul curent, dacă vor depune o nouă cerere și vor solicita o altă perioadă. Noile cereri pentru acordarea biletelor de tratament balnear se vor putea depune pe email sau prin poștă“, se mai precizează în comunicatul de presă.

Articolul Eliberarea biletelor de tratament balnear pentru pensionari a fost suspendată apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki