Ermina Pasăre a câștigat procesul privind suspendarea evaluării. Urmează să se judece și contestația asupra rezultatului

single 24/09/2019 | 0 Comentarii

Ermina Pasăre, șefa Serviciului Urbanism din Primăria Târgu-Jiu a câștigat doar procesul cu privire la suspendarea raportului de evaluare, în care a primit calificatul nesatisfăcător din partea primarului Marcel Romanescu și a fost trimisă acasă. Aceasta a contestat calificativul primit și, în paralele, a mai cerut instanței de judecată ca până la finalizarea procesului să suspende aplicarea acesteia. Curtea de Apel Craiova s-a pronunțat definitiv în acest caz și a decis ca, până la judecarea procesului pe fond privind calificativul primit, evaluarea să fie suspendată, iar Ermina Pasăre să revină la locul de muncă.

„Este un prim proces care este pe rol în privința suspendării raportului de evaluare. Nu s-a intrat pe evaluarea propriu zisă dor discutăm de suspendarea raportului de evaluare definitiv la Curtea de Apel Craiova, până în momentul în care se judecă fondul problemei. A rămas suspendat raportul de evaluare până la pronunțarea unei instanțe în privința evaluării propriu-zise“, a spus primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Ermina Pasăre s-a întors la serviciu

Ermina Pasăre a câștigat și la prima instanță de judecată suspendarea evaluării. „Doamna Ermina a venit la serviciu din momentul pronunțării primei instanțe de judecată. De la momentul acela, dânsa își desfășoară activitatea în cadrul Primăriei municipiului Târgu Jiu“, a mai precizat primarul Marcel Romanescu.

În primăvara acestui an, Ermina Pasăre și Narcisa Cristea, directorul economic al Primăriei Târgu Jiu, au primit calificativul nesatisfăcător la evaluarea anuală.

Articolul Ermina Pasăre a câștigat procesul privind suspendarea evaluării. Urmează să se judece și contestația asupra rezultatului apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki