Evacuare cu scandal la Turcinești! Un bărbat a turnat benzină pe el

single 11/05/2017 | 0 Comentarii

evacuare 2Un bărbat din comuna Turcineşti a turnat benzină pe el și a amenințat că-și dă foc atunci când excavatorul Primăriei a venit să-i demoleze locuința. Poliţiştii au reuşit să-l imobilizeze şi să-l ducă la Secţia de Psihiatrie, unde a fost internat. Șase persoane locuiau în mai multe barăci care au aparţinut ACH şi provin de la şantierul de amenajare hidroenergetică de pe râul Jiu. Oamenii susţin că ar fi cumpărat barăcile, dar nu au documente de proprietate pe terenurile care aparțin, de fapt, Primăriei Turcinești.

Terenul aparține primăriei

evacuare 1Consiliul Local Turcineşti a emis o hotărâre de Consiliul Local privind demolarea construcţiilor. „Există o hotărâre de Consiliu Local din luna a patra, prin care se dispune demolarea acestor construcţii, care are putere de lege la nivel local. Se invocă carte funciară şi există o aparenţă a dreptului în favoarea primăriei, dar, după ce voi observa atent toate înscrisurile, atunci voi putea formula o părere. Am înţeles că pe rolul instanţei există o ordonanţă de sistare”, a spus Nicolae Bobu, avocatul familiei evacuate.

evacuare turcinesti 3„E contestată prin instanţă, dar nu e luată în calcul. Acest teren a fost scos din registrul lui Hidroelectrica şi l-au trecut abuziv la primărie. Este singurul document pe care îl au”, a precizat bărbatul de 37 de ani, care a pus pe benzină pe el.

Post-ul Evacuare cu scandal la Turcinești! Un bărbat a turnat benzină pe el apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki