Expoziție de artă „Dialoguri Vâlcene”

single 12/09/2019 | 0 Comentarii

Continuă schimbul de experiență între Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj și CJCPCT Vâlcea iar acum artiștii din județul vecin vin săptămâna aceasta la noi.

Vineri 13 septembrie 2019 începând cu ora 16.00 artiștii din Vâlcea expun în sala de expoziții „Florin Isuf” a CJCPCT Gorj. În cadrul expoziției de artă Dialoguri vâlcene expun: Mariana Bălescu, Viorica Belu, Oana Coameșu, Diana Mitulescu, Cristian Petrescu, Vergil Enache, Emil Pieloiu, Gabriela Trușcă, Gabriela Talabă, Manuela Deaconu, Carmen- Elena Dina, Liviu Dina, Gabriel Medvedov, Mioara Comănescu, Vasilica Cojan, Victor Oprescu, Alexandru Trandafir, Theodor Duței, Violeta Țuicu, Steluța-Zelici Dumitrescu, Ilie Andronache, Geliona Șciopu- Lucianico, Constantin Codoi, Cristiana-Cătălina Geodescu, Dana-Elena Ghigeanu.

O parte dintre artiștii care expun la Târgu Jiu sunt profesioniști, dar sunt încurajați prin acest proiect și cei tineri sau care au diverse ocupații (medici, actori). Dana-Elena Ghigeanu este elevă la Liceul de arte “Victor Giuleanu” din Râmnicu Vâlcea are câștigate deja până acum numeroase premii la nivel național. Vergil Enache este un pictor care vine cu o tehnică aparte, pictura pe coji de ouă. Și el a fost premiat la nivel național, având mai multe expoziții la București. Gabriel Medvedov a avut două expoziții personale la Palatul Parlamentului în București și se poate lăuda cu numeroase alte expoziții la nivel național.

Expoziția va fi deschisă pentru iubitorii de frumos timp de trei săptămâni la sediul CJCPCT Gorj începând de vineri 13 septembrie 2019 începând cu ora 16.00 în sala Florin Isuf a CJCPCT Gorj.

Articolul Expoziție de artă „Dialoguri Vâlcene” apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki