Faydee x Alina Eremia x Raluka – Enchante

single 17/07/2019 | 0 Comentarii
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Faydee, Alina Eremia și Raluka au lansat piesa „Enchanté”, odată cu un clip senzual pe ritmuri eclectice.

„Enchanté” reprezintă colaborarea multiculturală dintre Faydee, Alina Eremia și Raluka. Stil eclectic, voci puternice, beat-uri energice – o piesă care intră în competiția pieselor care se luptă pentru a deveni hit-ul verii.

Faydee, artistul care a simțit ceva special pentru această piesă încă de la început, declară: „M-am îndrăgostit de piesă imediat ce am auzit-o, flautul și ritmul sunt foarte catchy! Apoi am auzit hook-ul și mi s-a făcut pielea de găină, am știut că trebuie să mă implic imediat! Când am auzit că voi colabora cu Alina și Raluka, am știut că va fi ceva special.”

Despre colaborare, Alina declară: „Piesa asta este despre mixuri! Mixuri de voci, limbi străine, artiști și vibe-uri. Enchanté te instigă la dans, nopți pierdute pe ringul din club și, evident, la party! Colaborarea cu Faydee și Raluka sunt sigură că v-a luat prin surprindere, dar vocile noastre se completează perfect. Videoclipul piesei avea neapărată nevoie de o coregrafie și mi-am dorit un dans complex, plin de enegie, care să ne pună în valoare. Mișcările surprind perfect accentele de pe linia melodică foarte catchy!”

Raluka a fost și ea foarte încântată să facă echipă cu Alina: „Ne imaginam amândouă un videoclip în care să dansăm mult. Piesa are un vibe fresh, de vară, iar faptul că este o colaborare și cu Faiydee îi dă o frumusețe aparte.”

Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online

Tags: , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki