Filip, despre indemnizațiile ȘEFILOR din CE Oltenia: Lipsă de respect față de angajați

single 24/10/2018 | 0 Comentarii
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

”Ai tupeu să-ți mărești salariul când știi foarte bine în ce condiții muncesc oamenii” reacționează Robert Filip, după ce în presa locală au apărut informații despre indemnizațiile uriașe pe care le-ar încasa membrii Directoratului Complexului Energetic Oltenia.

Acționarii CEO vor decide, la finele lunii viitoare, limitele generale ale remunerațiilor membrilor Directoratului și ale supraveghetorilor. Conform unor calcule publicate în presa locală, un membru al Directoratului poate ajunge să încaseze o indemnizație lunară de până la 35.000 de lei, restul până la 70.000 de lei reprezentând cota de 50% din componenta variabilă, ce se poate încasa în funcție de criteriile de performanță pentru anul anterior. Cei din Consiliul de Supraveghere pot câștiga până la maximum 11.000 de lei, lunar, plus rezerva pentru componenta variabilă egală cu această sumă.

Primarul de la Rovinari consideră că este o lipsă de respect față de angajații companiei.

În opinia lui Filip, este o dovadă de tupeu ca directorii CEO să încaseze lefuri uriașe. Totul în condițiile în care, la această oră, este grevă japoneză cu sute de mineri în cadrul companiei. Oamenii sunt nemulțumiți de lefurile mici și condițiile de muncă.

Liderul sindical de la Rovinari, Manu Tomescu, afirmă că problema indemnizațiilor șefilor CEO ar urma să fie dezbătută și-n comisia mixtă administrație-sindicate. I se pare firesc ca și salariații companiei să aibă beneficii, dacă directorii încasează bonusuri de performanță.


Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online

Tags: , , , , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki