Filmările emisiunii «Bravo, ai stil», amânate de coronavirus

single 03/04/2020 | 0 Comentarii

Emisiunea „Bravo, ai stil!” și-a amânat pentru o perioada filmările, în contextul pandemiei de coronavirus , urmând ca acestea să fie reluate atunci când condițiile o vor permite. Decizia a fost luată din nevoia de a proteja echipa emisiunii, concurentele și colaboratorii acestui show.

Anunțul a fost făcut și de Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, imediat după ediția de miercuri, 1 aprilie, „Bravo, ai stil! Celebrities”. Show-ul nu se va mai regăsi în grila stației, iar de săptămâna viitoare, în fiecare miercuri, de la 22:00, telespectatorii vor putea revedea „Îmi place dansul”.

„Toată echipa rămâne acasă până când timpul își va relua cursul obișnuit. Ne revedem în curând, la Kanal D!”, a declarat Ilinca Vandici.

Pe fondul situației generate de pandemie, din dorință protejării angajaților și familiilor acestora, a colaboratorilor și invitaților din emisiuni, precum și din nevoia respectării recomandărilor autorităților pentru prevenirea îmbolnăvirilor, Kanal D a restrâns anumite activități ale postului, fară a afecta fluxul difuzărilor în grila stației. Au fost restrânse la maximum interacțiunile în cadrul companiei, majoritatea angajaților lucrează de acasă, iar condițiile de distanțare socială și de igienă sunt respectate cu strictețe.

Vezi articol pe Radio Infinit

Tags: , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki