Fluerătoru, încarcerat în Penitenciarul Târgu-Jiu

single 11/07/2019 | 0 Comentarii
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Cristea Fluerătoru, un important lider al minerilor din Motru, este,  de miercuri, noaptea, în spatele gratiilor.

Sindicalistul  a primit de la Curtea de Apel Craiova o pedeapsă definitivă de 7 ani și 6 luni de închisoare, pedeapsă care este cu executare.

Fluerătoru a fost găsit vinovat de magistrați pentru acuzațiile  de evaziune fiscală și delapidare, pe care el le-a negat permanent. Anterior, el a mai primit condamnări cu suspendare în alte două dosare penale, într-unul dintre ele fiind condamnat alături de alți directori din mineritul motrean pentru delapidarea a circa 1 milion de lei din banii alocați pentru modernizarea drumului dintre Slivilești și Motru.

După pronunțarea sentinței de către Curtea de Apel Craiova polițiștii gorjeni au mers acasă la Fluerătoru și l-au ridicat pentru a-l duce la penitenciar. El va executa pedeapsa în Penitenciarul de la Târgu Jiu.

Prin sentința judecătorească, Fluerătoru a fost obligat și la plata unor despăgubiri de peste 650.000 de lei către bugetul de stat, bani pe care trebuie să îi achite împreună cu firma sa, Inițiativa Sind SRL, firmă care, între timp, a intrat în faliment. De asemenea, Fluerătoru mai are de achitat alți aproape 600.000 de lei către firma sa, suma reprezentând despăgubiri civile. În total, fostul sindicalist are de plătit peste 1,2 milioane lei, precum și 13.000 de lei cheltuieli judiciare. Alți 13.000 de lei trebuie plătiți către statul român și reprezintă tot cheltuieli judiciare, instanța punând sechestru pe bunurile inculpatului pentru a putea recupera banii.

Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online

Tags: , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki