Gheorghe Grivei, nervos după declarațiile făcute de Mihai Paraschiv

single 27/09/2018 | 0 Comentarii


Gheorghe Grivei, nervos după declarațiile făcute de Mihai Paraschiv, miercuri, la Interviurile Infinit FM. ”Îi rog pe cei care încearcă să lovească în PNL să se abțină de la comentarii, atacurile înseamnă că se încalcă statutul” avertizează vicepreședintele liberal. Totul după ce Paraschiv a sugerat că Dan Vâlceanu l-ar fi răzgândit pe primarul din Novaci, Dumitru Leuștean, în privința candidaturii la europarlamentare.

În emisiune, Mihai Paraschiv a comentat că n-a înțeles în ce mod a fost încălcat statutul PNL, atunci când organizația Târgu-Jiu l-a propus pe primarul din Novaci drept candidat la europarlamentare. Liberalul a spus că a asistat la două discuții în care Dumitru Leuștean a fost de acord cu propunerea PNL Târgu-Jiu. Paraschiv a sugerat că Dan Vâlceanu l-ar fi răzgândit pe edil.

Gheorghe Grivei, vicepreședinte PNL Gorj, afirmă, însă, că vizita lui Dan Vâlceanu la Novaci a fost una firească, de președinte de organizație, în niciun caz pentru a-l răzgândi pe Dumitru Leuștean.

Grivei admite c-a avut loc o discuție între Marcel Romanescu și Dumitru Leuștean. Dar, s-ar fi purtat la modul în care s-ar fi propus unul pe altul pentru candidatură.

Supărat după ieșirile în presă ale unora dintre colegii săi, vicepreședintele Grivei amenință cu aplicarea statutului.

Marcel Romanescu, lider al PNL Târgu-Jiu, insistă însă că Dumitru Leuștean și-a dat acordul pentru candidatura la europarlamentare.

”Sunt citov la cap, nu uit de la o zi la alta ce discut cu un om” afirmă edilul.

Vezi articol pe Gorj Exclusiv

Tags: , , , , , , ,

Sursa media: Gorj Exclusiv

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki