Golea vrea leafă de 5000 de lei

single 20/03/2018 | 0 Comentarii

Marin Golea ar putea fi remunerat cu 5000 de lei, lunar, pentru calitatea sa de administrator special al Clubului Pandurii Târgu-Jiu.

Golea i-a dat în judecată pe membrii asociați ai echipei de fotbal, cerându-le bani pentru activitatea pe care a prestat-o gratuit, în ultimele 16 luni, de când a fost numit în funcție. Procesul se află pe rolul instanțelor de la Târgu-Jiu.

La termenul de marți, apărătorii asociaților i-au cerut judecătorului de caz să respingă cererea lui Golea argumentând  că, în documentul în care este menționată suma de 5000 de lei, nu se precizează că aceasta va fi plătită lunar, ci doar o singură dată, pe toată perioada în care Golea este administrator special. La rândul său, avocatul lui Marin Golea a spus că este lesne de înțeles că suma respectivă trebuie achitată lunar, nu doar o singură dată.

Banii ar trebui plătiți de către toți membrii asociați, deși juriștii acestora au menționat că suma ar trebui să provină de la clubul de fotbal. În plus, apărătorii au amintit că Golea este cel care a dat în judecată asociații Pandurii Târgu-Jiu, pentru a-i obliga să plătească sumele la care s-au angajat, înainte de intrarea în insolvență a clubului.

Vezi articol pe Gorj Exclusiv

Tags: , , ,

Sursa media: Gorj Exclusiv

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki