Gorjenii au fost încântați de parada de la Coloana Infinitului

single 03/12/2018 | 0 Comentarii

Anul acesta de 1 Decembrie, gorjenii au participat în număr mult mai mare la manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Naționale, organizate la Târgu Jiu. Locația aleasă pentru desfășurarea paradei militare –   Parcul Coloanei Infinitului – a contat mult mai mult decât Piața Prefecturii unde aceasta s-a desfășurat în anii trecuți.

Cetățenii municipiului Târgu Jiu au aplaudat la scenă deschisă parada la care au participat mai multe instituții importante din județul Gorj: Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Lt.col. Dumitru Petrescu” al Jud. Gorj, Ministerul Apărării Naționale reprezentat de Garnizoana Târgu-Jiu, Inspectoratul de Poliție Județean Gorj, Inspectoratul de Jandarmi Județean Gorj, Serviciul Român de Informații reprezentat de Direcția Județeană de Informații Gorj, Serviciul Județean Salvamont-Salvaspeo Gorj și Secția de Drumuri Naționale Târgu-Jiu.

În organizarea manifestărilor de la Coloana Infinitului au mai fost implicate Instituția  Prefectului, Primăria Târgu Jiu, Consiliului Județean și Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului”. 

Pentru prima dată după 1989, poate și contextul anului centenar a fost determinant, parada militară de la Târgu Jiu i-a emoționat cu adevărat pe târgujienii prezenți de la mic la mare la eveniment.

Vezi articol pe Radio Omega

Tags: , , , , ,

Sursa media: Radio Omega

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki