Gorjenii sunt sfătuiți de autorități să nu se panicheze ca urmare a apariției virusului pestei porcine africane în județul vecin, Dolj

single 02/11/2018 | 0 Comentarii

Prefectul de Gorj, Ciprian Florescu, a lansat un apel către cetăţenii din zona de sud a judeţului care au început să îşi sacrifice porcii, de teama virusului pestei porcine africane. Acesta a fost semnalat în judeţul vecin, Dolj, iar gorjenii din localităţile aflate în sudul judeţului se tem că virusul va apărea şi vor rămâne fără porci.

Vox 1 Ciprian Florescu

Reprezentantul guvernului în teritoriu a mai spus că în momentul în care a aflat de apariţia virusului în Dolj au fost luate măsuri pentru ca boala să nu se răspânească în Gorj. Florescu a spus că au fost create filtre. În zona de sud nu există riscuri, a menţionat prefectul de Gorj. Acesta a precizat că riscul de aparţie a virusului în Gorj este scăzut.

Vox 2 Ciprian Florescu

Ciprian Florescu a discutat cu primarii şi transmite un apel şi cetăţenilor să nu se panicheze. Prefectul recunoaşte că virusul este greu de stopat, însă, momentan, în Gorj nu sunt probleme.

Vox 3 Ciprian Florescu

Vezi articol pe Radio Omega

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Sursa media: Radio Omega

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki