Grevistii, dati in judecata. Sorin Boza: Ne-am adresat justiției din momentul în care acțiunea a început

single 15/01/2019 | 0 Comentarii
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Complexul Energetic Oltenia i-a dat in judecata pe grevistii din minerit.

”Ne-am adresat justiției din momentul în care acțiunea a început, așteptăm ca judecătorul să se pronunțe. Trebuie respectate legile țării” a declarat, în această dimineață, Sorin Boza.

Managerul CEO a adresat un nou apel către mineri să reia lucrul, promițând că, în luna martie, vor fi purtate negocieri cu sindicatele pentru creșteri salariale, în cadrul legal prevăzut în CCM.

Minerii de la Cariera Roșiuța s-au așezat pe calea ferată, în această dimineață, pentru a împiedica o locomotivă să preia vagoane încărcate cu cărbune, pe care să îl ducă la Termocentrala Ișalnița.

Sorin Boza a comentat pe seama incidentelor apărute în minerit, atrăgând atenția asupra gravității unor astfel de fapte.

Boza susține că greva din ultimele zile a produs pagube mari Complexului Energetic Oltenia. Totuși, dacă lucrul ar fi reluat, în  2 săptămâni s-ar normaliza stocurile de cărbune.

Managerul CEO este la fel de reticent vizavi de majorarea cu 45% a lefurilor, cerută de federațiile sindicale.

Boza consideră pripit gestul lui Manu Tomescu și-al altor mineri de a intra în greva foamei, în fața Complexului Energetic Oltenia.Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online

Tags: , , , , , , , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki