Grivei, reacție DURĂ la declarațiile lui Romanescu

single 06/12/2018 | 0 Comentarii

Gheorghe Grivei explodează după atacurile lansate, miercuri, de Marcel Romanescu la Interviurile Infinit FM. Într-o replică acordată postului de radio Infinit, vicepreședintele liberal îl acuză pe primarul Târgu-Jiului că face jocuri murdare pentru a-și menține fratele, pe George Romanescu, în fruntea ITM Gorj. Grivei mai spune că tatăl lui Mădălin Bunoiu, prorectorul Universității de Vest Timișoara pe care Marcel Romanescu și-l dorește pe lista pentru europarlamentare, a fost ”un comunist notoriu”.

Șefii PNL Gorj par să fi luat foc după ce Marcel Romanescu a declarat, la Interviurile Infinit FM, că, pentru el, subiectul  plasării unui gorjean pe lista pentru europarlamentare, nu s-a încheiat.

Primarul liberal al Târgu-Jiului i-a transmis liderului de la centru, Ludovic Orban, că nu va sta cu capul plecat în fața sa. Romanescu a trimis săgeți către vicepreședinții de la județ, Gheorghe Pecingină și Gheorghe Grivei. Despre primul a spus că a schimbat ”în ritm alert” partidele, despre cel de-al doilea că este unchiul lui Dan Vâlceanu.

Gheorghe Pecingină numește ”glumițe” și ”cancanuri din antreul partidelor”afirmațiile lui Marcel Romanescu.

Gheorghe Grivei se dezlănțuie la adresa lui Marcel Romanescu. Pentru că i-a fost aruncată în față relația de rudenie cu liderul PNL Gorj, Dan Vâlceanu, vicepreședintele liberal îi amintește edilului din Târgu-Jiu că are fratele în fruntea Inspectoratului de Muncă Gorj. Grivei pune o parte din vină pentru ceea ce numește ”țigănia din Consiliul Local Târgu-Jiu” și pe seama primarului Romanescu. În plus, îi amintește de sprijinul pe care i l-a acordat în campania electorală de anul trecut. Cât despre ”capul plecat”, Grivei zice că nici el nu va avea o astfel de atitudine în fața primarului Târgu-Jiului. Vicepreședintele liberal sare și la gâtul lui Mădălin Bunoiu, despre al cărui tată spune c-a fost ”un comunist notoriu”.

Sub pretextul că oamenii îl întreabă pe stradă, Grivei îi reproșează lui Romanescu și discuțiile purtate, în ultimele luni, cu lideri PSD și ALDE.

Vezi articol pe Gorj Exclusiv

Tags: , , , ,

Sursa media: Gorj Exclusiv

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki