Incredibil! Câți bani face Loredana, dintr-un singur concert

single 15/03/2019 | 0 Comentarii
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Fiind una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, Loredana vine și cu un preț… atare! Pentru o singură reprezentație, cei interesați scot din buzunar o sumă cu multe zerouri, deloc de neglijat.

Pentru un singur concert, Loredana Groza încasează în jur de 12.500 de euro. Bineînțeles, cel mai probabil prețul poate fi negociat, ajungând să fie chiar mult mai mare.

Un exemplu de astfel de scenariu este Andra, care cântă pentru 8.500 de euro, în medie, însă care a fost plătită cu nu mai puțin de 20.000 de euro pentru o reprezentație de Revelion. Cântăreața a anunțat că, în luna mai, va susține concerte peste Ocean, spre bucuria fanilor.

Însă fanii nu au fost singurii care s-au bucurat. Și escrocii au sărit la această oportunitate și au pus imediat în vânzare bilete false la concerte.

Aflând despre această veste, impresarul Bebe Mihu a făcut precizări, pentru a evita pierderile care apar mereu în urma unor astfel de înșelăciuni.

„Dragii mei, pe data de 11 mai 2019, ora 7 PM, Loredana şi formaţia AGURIDA vor fi prezenţi la Sala Bisericii «Sfânta Maria». Puteţi face rezervări numai la această sală. Cine a cumpărat până acum bilete de pe alt site, acestea nu sunt valabile. Vă rog să solicitaţi să vă fie returnaţi banii. Acele bilete au fost vândute fără ştirea şi aprobarea organizatorului. Deci numai rezervările de la Biserica «Sfânta Maria» sunt valabile”, a scris Bebe Mihu, pe Facebook. (libertatea.ro)

Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online

Tags: , , , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki