INFORMAȚII UTILE PENTRU CONSUMATORII APAREGIO

single 19/03/2020 | 0 Comentarii

Operatorul de apă și canal Aparegio Gorj informează toți utilizatorii că, pe toată perioada pandemiei cu coronavirusul SARS-COV-2, va asigura continuitatea serviciilor de apă și canal. Excepție vor face măsurilor impuse și transmise de autorități.

În aceste zile personalul societății Aparegio igienizează căminele de apă menajeră, efectuează lucrări de remediere la rețeaua de distribuție și intervine la solicitările venite din partea populației, fiind efectuate lucrări sub presiune, fară oprirea apei din rețea. În continuare, programul casieriilor unității pe toată aria de operare funcționează normal (cu regulile stricte impuse de Starea de Urgență), iar dispeceratul 0253/920 poate fi apelat non-stop pentru transmiterea sesizărilor și avariilor.
Totodată, APAREGIO GORJ S.A. recomandă clienților să utilizeze mai ales în această perioadă variantele electronice, pentru probleme care vizează Contracte, Relații Clienți sau Serviciul Tehnic, fie că vorbim despre declararea indexului, plătirea facturilor online, reclamații, sau documentații tehnice. Platforma Aparegio vine în ajutorul clienților, cu exemplificarea folosirii online a contului de client printr-un film de prezentare regăsit pe site-ul www.aparegio.ro.

Articolul INFORMAȚII UTILE PENTRU CONSUMATORII APAREGIO apare prima dată în Tele 3.

Vezi articol pe Tele 3

Tags: , , , ,

Sursa media: TV Tele 3 Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki