Ion Iordache, acuzații -ȘOC: A trebuit să fie mână în mână cu BĂIEȚII DEȘTEPȚI!

single 31/01/2019 | 0 Comentarii
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Într-o conferință de presă, Ion Iordache, le-a cerut, din nou, joi, parlamentarilor PSD Gorj să susțină demersurile ALDE Gorj de sprijinire a Complexul Energetic Oltenia.

Liderul liberal-democrat a prezentat 3 măsuri conducerii centrale a partidului: facilități pentru CEO precum pentru firmele de construcții, exceptarea de la plata taxei de 2% din cifra de afaceri și achitarea de către Ministerul Energiei a contravalorii exproprierilor necesare extinderii carierelor.

Iordache a lansat, din nou, acuzații grave la adresa conducerii CE Oltenia.

Printre altele, liderul ALDE Gorj a afirmat că șefii CEO n-au modificat contractele de vânzare energie, atunci când au văzut că este în creștere prețul certificatelor de carbon, pentru că  ”au trebuit să fie mână în mână cu băieții deștepți”.

Președintele PNL Gorj Dan Vâlceanu a comentat, tot în conferință de presă, că propunerile ALDE Gorj pentru CE Oltenia sunt unele pur electorale. Și asta pentru că ministrul ALDE al Energiei, Anton Anton, a fost cel care a semnat ordonanța prin care a fost impusă taxa de 2% pe cifra de afaceri a companiei.


Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online

Tags: , , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki