Ion Iordache: Eu l-am ajutat pe Dian. A recunoscut că-mi datorează o parte din cariera politică

single 22/02/2019 | 0 Comentarii
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Dian a plecat din ALDE și, după vechiul obicei al politicienilor români, pune tunurile pe foștii colegi. ”ALDE a  devenit un partid ca o masă de poker, cine licitează mai mult ia potul cel mare. Interesul său este de a acumula bani la centru” spune fostul senator care, joi, a părăsit prin demisie partidul lui Tăriceanu. Printre altele, Dian Popescu a acuzat epurările din organizația Gorj și incompetența de la Ministerul Energiei.

Demisia lui Dian Popescu a fost anticipată de ceva timp de politicienii din Gorj. Lăsat fără funcția de președinte în luna iunie a anului trecut, fostul senator nu s-a mai regăsit în noua echipă de conducere a organizației ALDE. Acum, acuză că partidul lui Tăriceanu a devenit unul în care banul face legea.

Zilele acestea, a circulat informația că Dian Popescu ar fi și semnat adeziunea la Pro România București. Fostul senator neagă, însă, vehement, deși se laudă cu o relație foarte bună cu fostul premier Victor Ponta.

Popescu ne-a mai spus că oamenii care i-au fost alături în ALDE Gorj ar fi acum epurați. Le amintește celor de la București c-au obținut funcții în guvern și cu voturi de la Gorj.

Ion Iordache, fostul primar din Turceni, care i-a luat locul lui Dian Popescu la președinția ALDE Gorj, îi amintește fostului senator că-i datorează o parte din cariera sa politică.

Robert Filip, vicepreședinte ALDE Gorj, spune că plecarea lui Dian nu este o pierdere pentru nu a construit nimic, fiind obișnuit mai mult să dezbine.

Ion Fugaru a anunțat de câteva săptămâni că Dian Popescu va pleca de la ALDE, purtând negocieri cu Pro România. Informație care s-a confirmat.


Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online

Tags: , , , , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki