Iordache și Romanescu s-au certat și la întâlnirea oamenilor de afaceri din Gorj

single 03/03/2019 | 0 Comentarii


Iordache și Romanescu s-au certat și joi, la întâlnirea oamenilor de afaceri din Gorj. De data aceasta pe… arbori și flori. ”M-am oferit să plantez, pe cheltuiala mea, 500 de arbori și 10.000 de flori. M-a trimis să le plantez la groapa de gunoi, mi se pare o chestiune deplasată” spune liderul ALDE Gorj. Marcel Romanescu pe de altă parte a venit, vineri, cu o replică după Iordache l-a comparat cu Băsescu, pe când era primar general. ”Dacă mă compara cu Grapini sau Dăncilă era grav pentru mine” zice edilul Târgu-Jiului.

La întrunirea oamenilor de afaceri, Ion Iordache i-a propus primarului Marcel Romanescu să planteze, pe cheltuiala sa, 500 de arbori și 10.000 de flori în Târgu-Jiu, pentru îmbunătățirea aspectului orașului. Edilul, însă, i-a indicat ca locație groapa de gunoi.

Marcel Romanescu dă asigurări că propunerea sa, de a fi făcute plantări la groapa de gunoi, este cât se poate de serioasă. Chiar speră la o acțiune comună a firmelor mari din oraș, inclusiv cu implicarea Complexului Energetic Oltenia.

Ion Iordache ne-a mai relatat că primarul Romanescu ar fi adus în discuție, la întâlnirea cu oamenii de afaceri și subiectul șefiei Clubului Sportiv Municipal.

Romanescu îl avertiza pe Iordache, zilele trecute, că riscă să ajungă la scorul lui Eduard Lădaru, dacă va continua cu acest stil de a face politică. Liderul ALDE Gorj zice că primarul Târgu-Jiului ar trebuie să fie ”factorul de echilibru” și să stea în afara certurilor dintre politicieni.

Primarul Marcel Romanescu, pe de altă parte, nu s-ar mira să-l vadă pe Ion Iordache candidând la Primăria Târgu-Jiu, în 2020.

Într-o discuție cu jurnaliștii, Romanescu a venit cu o replică și la comparația cu Băsescu, făcută de Iordache în conferința de presă a ALDE, de joi. Edilul zice că gravă i s-ar fi părut o eventuală comparație cu Grapini sau Dăncilă.

”Traian Băsescu, după perioada de primar, a ajuns președinte. Să dea Dumnezeu să fie o evoluție și pentru mine!” a comentat Marcel Romanescu.

Vezi articol pe Gorj Exclusiv

Tags: , , , , , ,

Sursa media: Gorj Exclusiv

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki