Iordan x Ioana Ignat – Ești Stare

single 26/11/2019 | 0 Comentarii

Iordan lansează prima piesă din carieră alături de Ioana Ignat, artista ce a cucerit publicul cu hituri precum „Nu mă uita”, „În Palma Ta” sau „Doar pe a ta” (alături de Edward Sanda).

Cu versuri ce ți se întipăresc în minte și un mix de elemente dance pop, „Ești Stare” este compusă de către cei doi artiști, împreună cu Anghel Alexandru. Regizat de Alex Ceaușu, videoclipul prinde viață într-o lume a muzicii și a culorilor. Cu motto-ul „Inima are taine pe care nici o rațiune nu le poate pătrunde”, Iordan și-a descoperit pasiunea pentru muzică în urmă cu mai mulți ani, iar din 2017 compune și produce în studiourile GreenEye Music. Printre piesele realizate se numără și piesa „Te Sărut” – Pavel Stratan și Ioana Ignat.

Ioana Ignat a ajuns în topurile muzicale cu piesa „Doar pe a ta” (alături de Edward Sanda), care s-a poziționat pe primul loc în chart-urile radio, TV, iTunes, Shazam, timp de peste 20 de săptămâni în anul 2017. Pe lângă timbrul vocal inconfundabil, Ioana Ignat este și o foarte talentată compozitoare, majoritatea pieselor lansate de ea, fiind creații proprii. Printre single-urile de succes ale artistei se numără și „Nu mă uita”, care a adunat peste 71 de milioane de vizualizări pe YouTube și „În Palma Ta“, piesă ce a ocupat de asemenea primul loc în topurile radio si TV. De-a lungul timpului, Ioana a colaborat cu artiști precum Damian Drăghici, Pavel Stratan, Speak, Shift, Havana și DJ Sava.

Vezi articol pe Radio Infinit

Tags: , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki