Jianu: Majoritatea din CL vrea să bage Primăria Motru în FALIMENT

single 01/02/2019 | 0 Comentarii
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Azi, în conferința Partidului Național Liberal, primarul Gigel Jianu a acuzat  majoritatea PSD-ALDE-PSRo din Consiliul Local Motru că vrea să falimenteze primăria.

Edilul este nemulțumit că aleșii i-au respins, joi, proiectul de plafonare a salariilor la nivelul anului 2018. Jianu crede că adversarii politici urmăresc să creeze probleme mari în oraș.

Gigel Jianu a mai spus că, prin respingerea proiectului de plafonare a lefurilor, va apărea un decalaj și mai mare între salariile din primărie și cele ale minerilor din zona Motru, care au protestat luna trecută tocmai pentru a obține venituri mai mari.

Primarul din Motru este supărat și pentru că  majoritatea, constituită în jurul PSD, s-a opus realizării unui centru comercial în oraș, care ar fi dus la apariția a 40 de noi locuri de muncă.

Jianu a anunțat că nu are de gând să renunțe la proiectele de plafonare a lefurilor funcționarilor Primăriei Motru și de realizare a centrului comercial. Așa că, pentru luni va convoca o ședință de îndată.


Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online

Tags: , , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki