Jianu: Și Hanu-i vinovat că Motrul n-are niciun proiect

single 25/01/2018 | 0 Comentarii
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Și Hanu este vinovat că Motrul n-are niciun proiect pe fonduri europene iar lefurile din primărie sunt foarte mari de pe vremea sa-  spune primarul Gigel Jianu în replică la acuzațiile făcute, miercuri, la Radio Infinit, de fostul edil.

Cei doi s-au contrat după ce orașul a primit zero lei de la județ, la repartizarea cotelor din TVA. Dorin Hanu a declarat că Gigel Jianu n-a primit bani pentru că nu are niciun proiect în derulare și făcea aluzie la salariile mari care se încasează, acum, în primărie.

Actualul primar spune că a majorat fondul de salarii pentru că așa prevede legea Olguței Vasilescu  și-l acuză pe Hanu c-a lăsat moștenire un aparat al primarului supraîncărcat.

Cât despre faptul că Motrul a primit, anul trecut, 93 de miliarde de lei vechi pentru UATAA, Gigel Jianu spune că guvernul PSD-ALDE a alocat fonduri pentru funcționare unui număr de 15 CET-uri din țară. Mare parte din sumă a acoperit pierderi induse din anii precedenți.

Și deputatul Dan Vâlceanu, președintele PNL Gorj, l-a apostrofat pe Dorin Hanu, în conferința săptămânală de presă, pentru declarația referitoare la creșterea fondului de salarii, la Primăria Motru, de la 9 la 12 miliarde de lei vechi, lunar.

Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online

Tags: , , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki