Jianu vrea să-i taie din leafă lui Morega. ”Trebuie să aibă acordul meu când participă la emisiuni”

single 09/11/2017 | 0 Comentarii
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Jianu vrea să-i taie din leafă lui Morega pentru că a participat la emisiunea Interviurile Infinit FM. Printr-o adresă trimisă Serviciului de Resurse Umane, primarul din Motru invocă lipsa unei cereri de învoire sau a unei cereri de concediu, din partea vicelui, pentru a fi prezent în emisiunea de vinerea trecută. ”Nu am fost la Masterchef sau la emisiune de modă, ci pentru a răspunde întrebărilor pe problemele comunității” reacționează Morega.

Primarul din Motru vrea ca vicele să fie pontat numai pentru 2 ore în ziua de 3 noiembrie. Cosmin Morega a primit vestea cu uimire. Îi transmite primarului Gigel Jianu că nu este funcționar public ca să-l poată sancționa.

Morega susține că nici primarul Gigel Jianu nu-și ia învoire atunci când pleacă la emisiuni, în timpul programului. Dă ca exemplu și o deplasare a edilului la Poiana Brașov. Viceprimarul crede că Jianu încearcă o formă de șantaj.

Gigel Jianu zice, încă, că Morega nu vorbește în numele Primăriei Motru, prin emisiuni, ci în numele PSD. Primarul liberal afirmă că vicele ar trebui să aibă mandat din partea sa, atunci când merge la radio sau tv ca să explice problemele comunității.

Cât despre mersul la Brașov, Jianu spune că s-a întâmplat sâmbăta, deci nu în timpul programului.

Fostul deputat Dan Ilie Morega, unchiul viceprimarului  de Motru, a purtat o discuție cu cei doi edili ai localității explicându-le că trebuie să lucreze în echipă. Îl consideră, însă, vinovat de ceea ce se întâmplă aici, pe primarul Gigel Jianu despre care spune că ”încalcă legea cu bocancii”.

Dian Popescu, liderul ALDE Gorj, nu crede că tensiunile vor dispărea la Motru. Deși partidul său are alianță cu PSD, le-a recomandat colegilor să nu țină cont de conflictul Morega-Jianu și să voteze investițiile importante pentru comunitate.


Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online

Tags: , , , , , , , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki