La 17 ani, fiica lui Cindy Crawford arată demențial. E căutată de marile branduri de modă

single 05/10/2018 | 0 Comentarii
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Fiica fostului model internațional Cindy Crawford calcă pe urmele celebrei sale mame. Este frumoasă de pică și are mare succes în lumea modelling-ului.

Kaia Gerber, fiica renumitei Cindy Crawford, este o tânără care arată demențial. Este frumoasă de pică și are o siluetă trasă prin inel, prezența ei făcându-se imediat remeractă oriunde ar merge.

Kaia are 17 ani și se bucură de mare suudces în lumea moddeling-ului. Recent, fiica lui Cindy Crawford și a lui Rande Gerber a fost prezentă la Paris, acolo unde a fost o apariție de vis.

Tânăra a fost fotografiată la hotelul Royal Monceau din Paris. Îmbrăcată într-o rochie scurtă, tip sacou, de culoare neagră, Kaia Gerber a atras toate privirile cu look-ul ei. A arătat spectaculos, iar ținuta i-a pus în valoare nu doar silueta impecabilă, dar și picioarele foarte lungi și perfect tonifiate.

De curând, Kaia a devenit ambasadoarea unui renumit brand internațional. Este căutată de marii designeri ai lumii și participă la cele mai importante prezentări de modă din lume. (libertatea.ro)

Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online

Tags: , , , , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki