La început de 2019, social-democrații gorjeni, în așteptarea sondajului de opinie realizat de PSD Gorj pentru Primăria Târgu-Jiu

single 08/01/2019 | 0 Comentarii

Social-democrații gorjeni care au intrat în sondajul de opinie demarat la sfârșitul anului trecut de PSD Gorj pentru desemnarea candidatului la Primăria Târgu-Jiu așteaptă ca acesta să fie făcut public. Conducerea organizației județene a dat asigurări că în luna ianuarie, anul acesta, studiul sociologic va fi finalizat, iar numele candidatului, care va fi aruncat în lupta electorală la alegerile locale din 2020, va fi cunoscut opiniei publice. În așteptarea acestui rezultat, se află și viceprimarul Aurel Popescu, președintele PSD Târgu-Jiu, care susține, însă că, cel puțin deocamdată,  nu s-a discutat absolut nimic pe această temă, cel mai probabil urmând să fie convocat Biroul Permanent Județean pentru a se lua o decizie în acest sens.

Vox 2 Aurel Popescu


Liderii celorlalte formațiuni politice se grăbesc deja să facă o serie de speculații pe tema candidatului PSD la Primăria Târgu-Jiu. A fost lansată în spațiul public inclusiv varianta că niciunul dintre social-democrații, care au fost sondați pentru postul de primar de la Târgu-Jiu, nu ar urma să fie aruncat în lupta electorală și că PSD Gorj ar avea o altă variantă de candidat. Aurel Popescu, președintele PSD Târgu-Jiu, consideră drept “hazlie” această ipoteză despre care spune că a fost lansată public doar pentru a crea îndoieli în ceea ce privește realizarea sondajului de opinie.

Vox 3 Aurel Popescu

“Lupta nu va una foarte ușoară”, afirmă vicele din Târgu-Jiu, care susține că deja are o experiență în acest sens, acesta amintind de alegerile parțiale din 2017, când a pierdut postul de primar de la Târgu-Jiu.

Vox 4 Aurel Popescu

În sondajul PSD Gorj pentru Primăria Târgu-Jiu au intrat opt social-democrați, respectiv Adrian Tudor, Aurel Popescu, Mihai Prunariu, Adi Câmpeanu, Gabriel Giorgi, Romeo Chiriac, Ciprian Florescu și Luis Popa.

Vezi articol pe Radio Omega

Tags: , , , , , , , , , , ,

Sursa media: Radio Omega

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki