Liderii PSD au convocat BPJ-ul. Vezi ce s-a discutat!

single 16/09/2018 | 0 Comentarii

Prima ședință oficială, după cearta pentru șefia PSD Gorj, a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute. Liderul Florin Cârciumaru și președintele executiv Mihai Weber au convocat Biroul Permanent Județean pentru a tranșa discuțiile la Gorj. În cadrul întâlnirii a fost prezentat oficial și noul vicepreședinte Scarlat Iriza.

După dicuțiile purtate la centru cu Liviu Dragnea, dialogul s-a mutat la Gorj în cadrul unui BPJ. În sediul de partid din Târgu Jiu s-au întâlnit membrii Biroului pentru mult așteptatul dialog din sânul organizației județene. „Organizația PSD a ieșit întărită din acest BPJ. Au fost spuse lucruri care au lămurit acele tensiuni din spațiul public. Avem capacitatea să ne asumăm anumite aspecte și să rămânem aceeași echipă unită- Unitate în PSD Gorj. Avem de lucru și de muncă și vom merge mai departe. Avem un referendum foarte important pentru fiecare dintre noi pentru că susținem familia tradițională. Vrem să ne organizăm foarte bine și invităm oamenii la vot pe 7 octombrie. Nu s-a pus în discuție posibile sancțiuni. Au fost greșeli și de o parte și de cealaltă, important e că știm să trecem peste ele și mai departe să fim încontinuare o echipă puternică”, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD Gorj.

Alegeri la nivel de țară

Cât despre conflictul intern, președintele PSD Gorj susține că problemele s-au lămurit. Weber confirmă că alegeri vor fi în toate organizațiile însă nu se știe când. „Este o etapă normală. Am avut de discutat probleme organizatorice. Ne-am întâlnit după o perioadă de concedii. Ne organizăm pentru referndumul din octombrie. Din punctul meu de vedere nu a fost niciun fel de dispută, nu au existat tabere, eu cred că lucrurile se tranșează într-un mod elegant dacă există dialog. Nu există niciun fel de conflict, lucrurile sunt clare după întâlnirea de la București. Vor fi organizate alegeri chiar la nivel de țară. Nu putem spune exact când”, a declarat președintele executiv Mihai Weber.

Articolul Liderii PSD au convocat BPJ-ul. Vezi ce s-a discutat! apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki