Lucrări de mântuială la drumul dintre Prigoria și Bumbești-Pițic. Asfaltul s-a deteriorat după nici două luni de la inaugurare

single 11/10/2018 | 0 Comentarii

Un drum modernizat și dat în folosită în folosință în urmă cu nici două luni s-a deteriorat, lucrările fiind făcute de mântuială. Este vorba de șoseaua dintre Prigoria și Bumbești-Pitic.

Radu Miruță, președintele USR Gorj, a postat mai multe fotografii cu asfaltul care pur și simplu s-a măcinat, iar pe drum au apărut gropi. „Acum șapte săptămâni se inaugura cu mare fast drumul dintre Prigoria și Bumbesti-Pitic. Astăzi, acest asfalt arata precum puteți observa în pozele de mai jos. Banii au fost achitați, lucrarea a rezistat câteva săptămâni. Este ușor de preconizat cum va arata la primăvară! Solicit utilizarea garanției de bună execuție, expertiza tehnica pentru întreg tronsonul asfaltat și acțiune în instanță pentru a obliga refacerea completa a acestui drum realizat in bătaie de joc! Este inadmisibilă aceasta situație și nu poate fi acceptabil ca un drum nou să se repare cu plombe după doar câteva săptămâni de la turnarea covorului asfaltic!“, a postat Radu Miruță pe pagina sa de Facebook.

Articolul Lucrări de mântuială la drumul dintre Prigoria și Bumbești-Pițic. Asfaltul s-a deteriorat după nici două luni de la inaugurare apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki