Lucrările de restaurare la Mausoelul Ecaterinei Teodoroiu vor fi finalizate până la 1 decembrie, anunţă drian Tudor, viceprimarul din Târgu Jiu

single 12/10/2018 | 0 Comentarii

Sunt şanse ca lucrările de reabilitare la Mausoleul Ecaterinei Teodoroiu din centrul oraşului Târgu Jiu să fie finalizate până la 1 decembrie. Viceprimarul din Târgu Jiu, Adrian Tudor, a declarat că dirigintele de şantier, proiectantul şi constructorul vor desface capacul mausoleului şi se va trece la o evaluare. În urma observaţiilor care vor fi făcute de specialişti se vor decide paşii care sunt de urmat. Adrian Tudor a mai spus că lucrările vor depinde foarte mult şi cum va evolua vremea. În opinia viceprimarului sunt şanse ca restaurarea să fie gata chiar de Ziua Naţională.

Vox 1 Adrian Tudor


Valoarea lucrărilor de restaurare este de 700.000 de lei. Mausoleul Ecaterinei Teodoroiu nu a mai beneficiat de zeci de ani de lucrări ample de restaurare şi mai ales de punere în valoare. După ce va fi desfăcut capacul monumentului va fi organizată şi o zi a porţilor deschise la şantier.

 

Vezi articol pe Radio Omega

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Sursa media: Radio Omega

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki