Mama unui fost viceprimar din Gorj, amendată pentru construcția unui gard fără autorizație

single 15/07/2020 | 0 Comentarii

Mama fostului viceprimar al comunei Bălești, Cătălin Stolojanu, a fost amendată pentru construcția unui gard fără autorizația. Maria Stolojanu a fost sancționată de Primăria Bălești cu suma de 1.000 de lei, cu obligația de a „intra în legalitate“ sau de a demola gardul. În realitate, susține vecinul femeii, Gheorghe Mălăescu, vinovat de cele întâmplate este chiar fostul viceprimar, Cătălin Stolojan, care ar fi intrat abuziv pe terenul: „Totul a început de când mi-a cerut să-i vând lui casa și terenul, iar eu am refuzat. A vrut să profite de faptul că eu sunt pensionar și că o să cedez în fața lui. M-am trezit într-o bună zi cu gardul construit pe proprietatea mea. Nu mi-a dat niciun fel de explicație. Asta se întâmpla în toamna anului trecut. Am depus o plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu pentru comiterea infracțiunii de tulburare de posesie. Nu m-a chemat vreun polițist sau altcineva să mă întrebe ceva în legătură cu această situație. Am făcut o plângere și la Primăria Bălești, cu privire la construcția acestui gard, iar cei de la primărie și-au făcut datorie. Eu am toate documentele de proprietate“

Cătălin Stolojanu susține că a câștigat terenul în instanța de judecată: „Terenul este al meu. L-am câștigat prin hotărâre definitivă și irevocabilă, iar terenul este al meu. Nu vrea să-și refacă documentele de cadastru“.

Articolul Mama unui fost viceprimar din Gorj, amendată pentru construcția unui gard fără autorizație apare prima dată în Impact in Gorj.

Vezi articol pe Impact in Gorj

Tags: , , , , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki