MĂMICILE AȘTEAPTĂ APROBAREA PROTESTULUI

single 15/02/2018 | 0 Comentarii

Mămicile din Târgu Jiu sunt hotărăte să se facă auzite. Protestul plănuit va avea loc săptămâna viitoare, când, timp de două ore, reprezentantele sexului frumos vor încerca să tragă un semnal de alarmă cu privire la problemele sanitare din Spitalul Județean de Urgențe Târgu Jiu. În tot acest timp, responsabilii acestui segment de activitate tac mâlc, sperând că problema va trece ca și celelalte.
Am încercat să stăm de vorbă cu autoritățile pe marginea nemulțumirii mămicilor, însă ne-am lovit de un mare refuz, pe motiv că mai-marii județului sunt prinși în sedințe care vizează problemele comunităților. Comportamentul responsabililor de domeniul sanitar din Gorj ne dă de gândit, cu atât msi mult cu cât problemele din spitalele județene se țin lanț, iar autoritățile adoptă poziția mutului. Probabil pentru acest motiv, și mămicile din Gorj au găsit de cuviință să protesteze. O cerere în acest sens a fost depusă la Primăria Municipiului Târgu Jiu, prin care mamele solicită permisiune de a-și spune durerea prin pancarte. Nu vor scanda, nu vor ține morale verbale, ci pur și simplu vor protesta în tăcere, o tăcere diferită de cea a autorităților gorjene.
Și pentru că prima strigare a avut loc, tot ce trebuie să facă acum mămicile este să se mobilizeze.
„Fac apel la voi sa fiți prezente într-un număr cât mai mare. Tot pe aceasta cale va rog și va indemn la un protest pașnic, specific ca va fi unul MUT, ne vom comunica nemulțumirile doar prin pancarte, nu vom scanda si nu va lua nicio tenta politica aceasta manifestare. Luptam împreună pentru decență, pentru șansa la viata și sănătate a copiilor noștri. Nu uita, oricând poate fi copilul tău într-o situație tragica!” – se arată în apelul organizatorilor.
Protestul va avea loc luni, 19 februarie, începând cu ora 15.00.

Articolul MĂMICILE AȘTEAPTĂ APROBAREA PROTESTULUI apare prima dată în Tele 3.

Vezi articol pe Tele 3

Tags: , , ,

Sursa media: TV Tele 3 Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki