Marcel Romanescu, despre inspectorul general școlar susținut de PNL: „Erau alte persoane mai calificate să ocupe această funcție“

single 04/03/2020 | 0 Comentarii

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, care este și președintele organizației municipale a PNL Târgu Jiu, susține că desemnarea Mariei Cochină în funcția de inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Gorj nu este cea mai bună alegere a PNL Gorj: „Nu sunt unul dintre cei care au susținut-o pe doamna Cochină atunci când a fost numită în funcția de inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Gorj, pentru că erau alte persoane mai calificate să ocupe această funcție. Partidul a luat o decizie și ministrul la fel“, a spus Romanescu la o emisiune de la Radio Infinit.

Cochină nu mai este președintele organizației de femei a PNL Târgu Jiu

Maria Cochină și-a dat demisia din funcția de președinte al organizației de femei a PNL Târgu Jiu. Între aceasta și primarul Marcel Romanescu s-a iscat un conflict după ce Maria Cochină nu a susținut propunerea acestuia ca școlile din municipiul Târgu Jiu să fie închise în ziua de vineri pentru a fi dezinfectate.

„De atunci a apărut un mic conflict între mine și domnișoara inspector general cu privire la situația prezentă la vremea respectivă, în care trebuia luată o hotărâre“, a mai precizat primarul Marcel Romanescu.

Articolul Marcel Romanescu, despre inspectorul general școlar susținut de PNL: „Erau alte persoane mai calificate să ocupe această funcție“ apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki