MARȚI CU GHINION PE ȘOSELE

single 11/12/2018 | 0 Comentarii

A fost marți, a fost ghinion pe șosele. Două incidente au mobilizat mai multe echipaje de poliție, pompieri și salvare. Accidentele s-au petrecut la distanță de câțiva kilometri unul de celălalt.

Două accidente, petrecute la mică distanță, au pus în pericol viața mai multor oameni. Două persoane au scăpat ca prin minune, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat și a ajuns în câmp. Incidentul s-a petrecut în jurul prânzlui, în satul Moi, din comuna Bâlteni. La fața locului au ajuns polițiștii, dar și echipaje ale pompierilor și salvării. Victimele au fost transportate la Spitalul Rovinari.

La scurt timp, în Rovinari, s-a petrecut un alt accident. Două persoane au fost rănite, după ce un autoturism și o atoutilitară s-au lovit frontal, într-o intersecție. Pompierii au ajuns la fața locului, cu o autospecială de stins incendii, cu apă și spumă. Echipajul de salvare, chemat la locul incidentului, a acordat celor doi răniți, primul ajutor, ulterior, persoanele accidentate refuzând să fie transportate la spital.

 

Articolul MARȚI CU GHINION PE ȘOSELE apare prima dată în Tele 3.

Vezi articol pe Tele 3

Tags: , ,

Sursa media: TV Tele 3 Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki