Medeea – Nu te va mai ierta

single 12/02/2019 | 0 Comentarii
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Medeea lansează “Nu te va mai ierta”, prima sa piesa din carieră, o frumoasă baladă de dragoste. Single-ul a fost compus în studioul BallAda Records de ADDA, Diana Ghiță, Costin Dănăilă, Bianca Kadar, iar productia a fost realizată de Blaze si Georgian Idriceanu.

“Piesa este una asumată și face parte din povestea mea. Îmi amintesc trăirile intense pe care le-am avut cândva. Cu această ocazie, îmi doresc să încurajez tinerele să iasă din relații abuzive și să nu mai ierte, pentru că mereu există un alt început, mai bun“ spune Medeea.

Filmat și regizat de Radu Șelaru și Cătălin Rizea, videoclipul evidențiază o dragoste pură ce nu moare niciodată și pentru care întotdeauna există un alt început.

Medeea (Mădălina Bagenac) s-a născut pe 13 ianuarie 1990 în Mangalia. La 8 ani a început să ia lecții de canto și astfel și-a descoperit pasiunea pentru muzică. În 2014 a colaborat pentru prima oară cu Andre Rizo, DJ și producător, alături de care a învățat ce înseamnă experiența unui turneu, scena și importanța unei relații strânse cu publicul.

Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online

Tags: ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki